cool hit counter Seyit Rıza Oğlu - Ferhat Tunc Seyit Riza Nin Oglu Huseyin In Kesik Olan Elinin Hikayesi Seyit Rizanin Oglu Huseyin In Elinin Neden Kopuk Veya Sarili Oldugunu Soranlar Var Seyit Rizanin Oglu Huseyin Dagda Gizlenirken Bir Hava Bombardimani - O akşam karşılıklı uzun bir sohbet gerçekleşir. Skip to main content

Seyit Rıza Oğlu - Ferhat Tunc Seyit Riza Nin Oglu Huseyin In Kesik Olan Elinin Hikayesi Seyit Rizanin Oglu Huseyin In Elinin Neden Kopuk Veya Sarili Oldugunu Soranlar Var Seyit Rizanin Oglu Huseyin Dagda Gizlenirken Bir Hava Bombardimani - O akşam karşılıklı uzun bir sohbet gerçekleşir.

Seyit rıza'nın yaşı ilerledikçe bava ibrahim bu görevi daha çok yerine getirmeye başlar, artık dersimde insanlar seyit rıza'dan sonra yerini bava ibrahim. İsimleri sey hasan, bıra i̇brahim, resik hüseyin'dir. Rüstem polat, hayatı boyunca ağır bir yükü omuzlarında taşıdı. 4) seyit rıza'nın infazı gerçekleştikten sonra oğlu hüseyin, "kulun kölen olam. 3) seyit rıza'nın idamı infaz edildikten sonra oğlu henüz idam edilmemiştir.

Bu görüşme
Seyit Riza Nin Torunu Zeliha Polat In Hikayesi Film Oldu from www.basnews.com
Büyüdükçe bir çok yerde babasının yokluğunda yerine söz sahibi olmuştur. 4) seyit rıza'nın infazı gerçekleştikten sonra oğlu hüseyin, "kulun kölen olam. Bu görüşme "babaya ağıt"ta "bavaê mı şiyo xozate vêsaiê, keno dewa pasanê kırmanciye" (baba, yanası hozata gitmiş, kızılbaşlığın iktidarını almak için) şeklinde üzüntüyle anlatılır. Büyük oğlu şeyh hasan 17 ağustos 1937 tarihinde 30 kişi ile beraber öldürülür. Seyit rıza asılırken ileride oğlunun da sesi geliyordu: Seyit rıza'nın kaybolan oğlu gelmiş haberini duyan yakın bütün akrabalar gelir toplanır. 3) seyit rıza'nın idamı infaz edildikten sonra oğlu henüz idam edilmemiştir. İsimleri sey hasan, bıra i̇brahim, resik hüseyin'dir.

Ağdat köyü, hozat'ın sin nahiyesi'ne bağlıdır.

Kendisi ile ilgili gerçeği öğrendiği ana kadar yanında büyüdüğü asker kökenli ailenin soyadını taşıdığını, ve sonra soyadını değiştirdiğini anlatır. İsimleri sey hasan, bıra i̇brahim, resik hüseyin'dir. Büyük oğlu şeyh hasan 17 ağustos 1937 tarihinde 30 kişi ile beraber öldürülür. Seyid rıza'nın ölümünden neredeyse 11 yıl sonra 27 kasım 1948 günü oğlu baba i̇brahim'in bir torunu oldu. Seyit rıza'nın kaybolan oğlu gelmiş haberini duyan yakın bütün akrabalar gelir toplanır. 4) seyit rıza'nın infazı gerçekleştikten sonra oğlu hüseyin, "kulun kölen olam. Büyüdükçe bir çok yerde babasının yokluğunda yerine söz sahibi olmuştur. O akşam karşılıklı uzun bir sohbet gerçekleşir. Ağdat köyü, hozat'ın sin nahiyesi'ne bağlıdır. Seyit rıza'nın yaşı ilerledikçe bava ibrahim bu görevi daha çok yerine getirmeye başlar, artık dersimde insanlar seyit rıza'dan sonra yerini bava ibrahim. Rüstem polat, hayatı boyunca ağır bir yükü omuzlarında taşıdı. Bu görüşme "babaya ağıt"ta "bavaê mı şiyo xozate vêsaiê, keno dewa pasanê kırmanciye" (baba, yanası hozata gitmiş, kızılbaşlığın iktidarını almak için) şeklinde üzüntüyle anlatılır. Seyit rıza asılırken ileride oğlunun da sesi geliyordu:

O akşam karşılıklı uzun bir sohbet gerçekleşir. 3) seyit rıza'nın idamı infaz edildikten sonra oğlu henüz idam edilmemiştir. Seyit rıza'nın yaşı ilerledikçe bava ibrahim bu görevi daha çok yerine getirmeye başlar, artık dersimde insanlar seyit rıza'dan sonra yerini bava ibrahim. Seyid rıza'nın ölümünden neredeyse 11 yıl sonra 27 kasım 1948 günü oğlu baba i̇brahim'in bir torunu oldu. Kendisi ile ilgili gerçeği öğrendiği ana kadar yanında büyüdüğü asker kökenli ailenin soyadını taşıdığını, ve sonra soyadını değiştirdiğini anlatır.

4) seyit rıza'nın infazı gerçekleştikten sonra oğlu hüseyin,
Seyit Riza Bir Insanin Portresi Huseyin Aygun Biamag from m.bianet.org
İsimleri sey hasan, bıra i̇brahim, resik hüseyin'dir. Seyit rıza'nın kaybolan oğlu gelmiş haberini duyan yakın bütün akrabalar gelir toplanır. Büyüdükçe bir çok yerde babasının yokluğunda yerine söz sahibi olmuştur. 3) seyit rıza'nın idamı infaz edildikten sonra oğlu henüz idam edilmemiştir. 4) seyit rıza'nın infazı gerçekleştikten sonra oğlu hüseyin, "kulun kölen olam. Kendisi ile ilgili gerçeği öğrendiği ana kadar yanında büyüdüğü asker kökenli ailenin soyadını taşıdığını, ve sonra soyadını değiştirdiğini anlatır. Seyit rıza asılırken ileride oğlunun da sesi geliyordu: Ağdat köyü, hozat'ın sin nahiyesi'ne bağlıdır.

İsimleri sey hasan, bıra i̇brahim, resik hüseyin'dir.

Büyük oğlu şeyh hasan 17 ağustos 1937 tarihinde 30 kişi ile beraber öldürülür. 3) seyit rıza'nın idamı infaz edildikten sonra oğlu henüz idam edilmemiştir. Seyid rıza'nın ölümünden neredeyse 11 yıl sonra 27 kasım 1948 günü oğlu baba i̇brahim'in bir torunu oldu. Büyüdükçe bir çok yerde babasının yokluğunda yerine söz sahibi olmuştur. Seyit rıza'nın yaşı ilerledikçe bava ibrahim bu görevi daha çok yerine getirmeye başlar, artık dersimde insanlar seyit rıza'dan sonra yerini bava ibrahim. İsimleri sey hasan, bıra i̇brahim, resik hüseyin'dir. Seyit rıza'nın kaybolan oğlu gelmiş haberini duyan yakın bütün akrabalar gelir toplanır. Seyit rıza asılırken ileride oğlunun da sesi geliyordu: 4) seyit rıza'nın infazı gerçekleştikten sonra oğlu hüseyin, "kulun kölen olam. O akşam karşılıklı uzun bir sohbet gerçekleşir. Kendisi ile ilgili gerçeği öğrendiği ana kadar yanında büyüdüğü asker kökenli ailenin soyadını taşıdığını, ve sonra soyadını değiştirdiğini anlatır. Rüstem polat, hayatı boyunca ağır bir yükü omuzlarında taşıdı. Bu görüşme "babaya ağıt"ta "bavaê mı şiyo xozate vêsaiê, keno dewa pasanê kırmanciye" (baba, yanası hozata gitmiş, kızılbaşlığın iktidarını almak için) şeklinde üzüntüyle anlatılır.

Seyit rıza asılırken ileride oğlunun da sesi geliyordu: İsimleri sey hasan, bıra i̇brahim, resik hüseyin'dir. Seyit rıza'nın yaşı ilerledikçe bava ibrahim bu görevi daha çok yerine getirmeye başlar, artık dersimde insanlar seyit rıza'dan sonra yerini bava ibrahim. 3) seyit rıza'nın idamı infaz edildikten sonra oğlu henüz idam edilmemiştir. Seyid rıza'nın ölümünden neredeyse 11 yıl sonra 27 kasım 1948 günü oğlu baba i̇brahim'in bir torunu oldu.

3) seyit rıza'nın idamı infaz edildikten sonra oğlu henüz idam edilmemiştir. Ddieb1ujja 3mm
Ddieb1ujja 3mm from static.sabithaber.com
3) seyit rıza'nın idamı infaz edildikten sonra oğlu henüz idam edilmemiştir. O akşam karşılıklı uzun bir sohbet gerçekleşir. 4) seyit rıza'nın infazı gerçekleştikten sonra oğlu hüseyin, "kulun kölen olam. Seyit rıza asılırken ileride oğlunun da sesi geliyordu: Büyük oğlu şeyh hasan 17 ağustos 1937 tarihinde 30 kişi ile beraber öldürülür. Bu görüşme "babaya ağıt"ta "bavaê mı şiyo xozate vêsaiê, keno dewa pasanê kırmanciye" (baba, yanası hozata gitmiş, kızılbaşlığın iktidarını almak için) şeklinde üzüntüyle anlatılır. Ağdat köyü, hozat'ın sin nahiyesi'ne bağlıdır. Rüstem polat, hayatı boyunca ağır bir yükü omuzlarında taşıdı.

Büyük oğlu şeyh hasan 17 ağustos 1937 tarihinde 30 kişi ile beraber öldürülür.

Seyid rıza'nın ölümünden neredeyse 11 yıl sonra 27 kasım 1948 günü oğlu baba i̇brahim'in bir torunu oldu. Seyit rıza'nın kaybolan oğlu gelmiş haberini duyan yakın bütün akrabalar gelir toplanır. Ağdat köyü, hozat'ın sin nahiyesi'ne bağlıdır. Seyit rıza asılırken ileride oğlunun da sesi geliyordu: Seyit rıza'nın yaşı ilerledikçe bava ibrahim bu görevi daha çok yerine getirmeye başlar, artık dersimde insanlar seyit rıza'dan sonra yerini bava ibrahim. Bu görüşme "babaya ağıt"ta "bavaê mı şiyo xozate vêsaiê, keno dewa pasanê kırmanciye" (baba, yanası hozata gitmiş, kızılbaşlığın iktidarını almak için) şeklinde üzüntüyle anlatılır. 3) seyit rıza'nın idamı infaz edildikten sonra oğlu henüz idam edilmemiştir. İsimleri sey hasan, bıra i̇brahim, resik hüseyin'dir. Büyük oğlu şeyh hasan 17 ağustos 1937 tarihinde 30 kişi ile beraber öldürülür. Rüstem polat, hayatı boyunca ağır bir yükü omuzlarında taşıdı. Büyüdükçe bir çok yerde babasının yokluğunda yerine söz sahibi olmuştur. 4) seyit rıza'nın infazı gerçekleştikten sonra oğlu hüseyin, "kulun kölen olam. O akşam karşılıklı uzun bir sohbet gerçekleşir.

Seyit Rıza Oğlu - Ferhat Tunc Seyit Riza Nin Oglu Huseyin In Kesik Olan Elinin Hikayesi Seyit Rizanin Oglu Huseyin In Elinin Neden Kopuk Veya Sarili Oldugunu Soranlar Var Seyit Rizanin Oglu Huseyin Dagda Gizlenirken Bir Hava Bombardimani - O akşam karşılıklı uzun bir sohbet gerçekleşir.. Büyük oğlu şeyh hasan 17 ağustos 1937 tarihinde 30 kişi ile beraber öldürülür. Ağdat köyü, hozat'ın sin nahiyesi'ne bağlıdır. Seyit rıza asılırken ileride oğlunun da sesi geliyordu: Büyüdükçe bir çok yerde babasının yokluğunda yerine söz sahibi olmuştur. Bu görüşme "babaya ağıt"ta "bavaê mı şiyo xozate vêsaiê, keno dewa pasanê kırmanciye" (baba, yanası hozata gitmiş, kızılbaşlığın iktidarını almak için) şeklinde üzüntüyle anlatılır.

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar